thumb image

Az online jelenlét versenyelőnyt jelenthet a cégeknek

Az online jelenlétnek egyre nagyobb szerepe lesz az ügyfelekért folytatott versenyben. Azok a cégek nyerhetnek, akik a lehető leggyorsabban jelennek meg az új kommunikációs csatornákon, így lehet a legjobban a fiatal generációt megszólítani.

Az online jelenlét azonban a hagyományos vállalkozásokat is hatékonyabbá teheti, és a vállalati kommunikációs csatornák integrálásával javítja a hatékonyságot és az ügyfélélményt.  Kulcs lehet  mindehhez a MobilGO.

Azok a cégek lesznek sikeresek és hódíthatják el a konkurencia fogyasztói, akik invesztálnak az online jelenlétre.

Minden működtetett kommunikációs csatornának megfelelően magas színvonalúnak kell lennie, aminek szervezési és informatikai költségei is vannak. A túl sok csatorna megfelelően magas színvonalon ezért üzletileg kivitelezhetetlen, hiszen nagyon drága lenne. Az ügyfélélménynek egységesnek kell lenni a különböző csatornákon, az egységes informatikai rendszerek használata ezt tudja segíteni.

A fiatal generáció részéről egyre nagyobb igény van az online megoldásokra, ha valaki nem tud az igényeiknek megfelelő digitális jelenlétet biztosítani, gyorsan lelépnek. Aki pedig hagyja őket elpártolni, annak a bevételei is gyorsan csökkenni kezdhetnek.

Egy friss tanulmány szerint az online vásárlások 61 százalékából nem lesz semmi, ha nem sikerül a szükséges információt megkapniuk a vevőknek. Inkább másnál veszik meg azt, ahol a kérdésükre választ kapnak. Érdemes ezért az online vásárlóknak minél egyszerűbb és hatékonyabb segítséget adni.

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress