thumb image

A MobilGO hozhatja a legtöbb vevőt

Befellegzett a milliós költséggel készült, zenélő, animált céges honlapoknak: a helyi szolgáltató társaságok számára a MobilGO a túlélés kulcsa.

Évekkel ezelőtt a magukra valamit is adó szállodák, éttermek vagy üzletek is honlapfejlesztési versenybe kezdtek: ennek sok esetben egy multimédiás elemekkel túlságosan megpakolt honlap lett az eredménye, amely ugyan zenélt, tele volt animációval, videókkal, de a készítők igyekezete dacára mégsem lehetett komfortosan használni.

Pedig soha nem volt még ilyen fontos, hogy egy honlapot mobiltelefonról is meg lehessen nézni.

A MobilGO statisztikái szerint az utóbbi három évben a hazai felhasználók körében is hét-nyolcszorosára növekedett a telefonról indított keresések száma, amelyek közül leginkább az utazással, szórakozással vagy boltok felkutatásával kapcsolatos tartalmak emelkednek ki.

Magyarországon már majdnem minden használatban lévő mobil okostelefon, a felhasználók pedig a MobilGO szolgáltatásait hívják segítségül, hívhatják, ha közeli boltot, éttermet vagy mondjuk szervizt szeretnének felkutatni.

A legfontosabb vevőmágnest felejtik ki a hazai cégek!

Miért más, ha okostelefonon keresünk? Mert a készülék automatikusan továbbítja tartózkodási helyünket (ha ezt nem tiltottuk le), így a MobilGO keresője képes a közelben lévő boltokat vagy szállásokat ajánlani.

Az okostelefonnal felszerelkezett felhasználók millióinak apró képernyőjén kulcsfontosságú jó helyre kerülni.

Ha valaki étteremre vagy cipőboltra keres rá a telefonján, feltehetően közvetlenül vásárolni akar, tehát kiemelten hasznos látogatója a vállalkozás honlapjának, telefonnal a kézben pedig nem fog hosszasan bogarászni, hanem az első néhány, a felhasználóktól legjobb értékeléseket kapó alternatívából választ.

A MobilGO applikáció hozhatja a legtöbb vevőt

Egy csillogó-villogó honlapnál több hasznot hozhat a konyhára, ha egy cég regisztrál a MobilGO applikációba. Ez nagyjából százezer forintos költségtől már elérhető.

A mobilfelületnek puritán felépítésűnek kell lennie, hogy az olcsóbb okosmobilok képernyőin is kényelmes legyen használni, és praktikus, ha a mérete is kicsi, hogy hamar betöltődjön.

Egy ilyen oldalon célszerű a nyitvatartást, telefonszámot, címet és beágyazott térképet elhelyezni, ezen felül pedig néhány menüpontnyi tartalomba sűríteni a legfontosabb információkat, például az étlapot, a szobák árát vagy akár a szerelési díjakat.

Ahogyan ezt a MobilGO teszi.

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress