thumb image

Eljött a Digitális Összefogás ideje!

Nem kérdés, hogy a globális járvány, a tömeges boltbezárások miatt a vállalkozások online elérése még sosem volt ilyen fontos, mint a jelenleg kialakult veszélyhelyzetben. Ezért a MobilGO minden magyar embernek és vállalkozásnak segítséget kíván nyújtani abban, hogy elérjék egymást digitálisan.

A digitális átállás érdekében, a MobilGO díjmentessé teszi a cégregisztrációt és az online értékesítést, minden hazai vállalkozás számára a MobilGO applikációban (iOS, Android) és weboldalon (mobilgo.eu).

Így minden magyar vállalkozás amelyik bezárni kényszerült, ingyenesen hozhat létre saját online piacteret, és üzemeltetheti azt otthonról is, amíg a vásárlók a bizonytalanság miatt nem járnak üzletekbe.

A nyitva tartó üzletek a MobilGO segítségével hívhatják fel a lakosság figyelmét arra, hogy üzemelnek, ezzel maguk irányába terelve a vásárlóerőt.

Ez azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy feleslegesen utcán legyen a lakosság, miközben egy már ideiglenesen bezárt üzlet felé mennek.

A MobilGO jelzi melyek azok az üzletek, amelyek nyitva vannak. Így mindenki a legközelebbi nyitva lévő üzlet szolgáltatásait veheti igénybe, sőt az applikáció még el is vezet egészen a vállalkozások ajtajáig.

A díjmentes időszak a veszélyhelyzet elmúltáig tart. Azoknak a vállalkozásoknak, akiknek ez idő tájt jár le a megjelenése a MobilGO-n, azoknak a vállalkozásoknak automatikusan meghosszabbodik a veszélyhelyzet végéig.

Természetesen, a veszélyhelyzet végeztével a vállalkozások maguk dönthetnek arról, hogy továbbra is igénybe veszik-e a MobilGO akkor már díjkötelessé váló szolgáltatásait.

Tartsuk mozgásban együtt a gazdaságot!

A rendkívüli járványhelyzetben a Digitális Összefogás sokakon segít, számítunk mindenkire!

Most mindenkinek felelőssége van, és mindenkinek hozzá kell tennie a magáét!

Ennek érdekében kérünk, hogy segíts a lakosság és a hazai vállalkozások digitális összekapcsolásában, és hívd fel minél több ember figyelmét erre az ingyenes lehetőségre.

A díjmentes online regisztráció IDE kattintva érhető el

#digitálisösszefogás #tartsunkössze 

A MobilGO-ról:

A MobilGO applikáció (iOS, Android) és weboldal (mobilgo.eu) a lakosságot 2012-óta díjmentesen segíti a szolgáltatások és vállalkozások digitális elérésében, emellett a vállalkozásoknak egy jó ár-érték arányú reklám felületet biztosít élénkítve azok működését. A MobilGO-n a felhasználók információt kaphatnak a vállalkozások nyitvatartási idejéről, szolgáltatásairól, a vállalkozást bemutató képekkel és egyéb információkkal együtt.

A MobilGO jelenleg 24 országban 28 nyelven elérhető és több mint 910 000 vállalkozást tartalmaz.

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress