thumb image

Online kampánnyal népszerűsítik a magyar termékeket

Online kampány indult a magyar termékek népszerűsítéséért.

A kampány szervezői a vásárlók figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy válasszanak magyar termékeket többek között azért, mert így munkahelyeket teremtenek, óvják környezetüket, és sok esetben egészségesebb termékekhez is juthatnak hozzá – mondta a szakember.

A kampány két célcsoportja a családosok és a fiatalok. A napokban bemutatott kampányfilmet már mintegy százezren látták, a cél, hogy ez a szám év végéig elérje az egymilliót.

Konklúzió

A kezdeményezés kiváló ötlet, azonban fontos, hogy a magyar termékeket ne csak népszerűsítsük, hanem vezessük is el hozzájuk az embereket!

Ezért, Erdélyi Márton vállalja, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködve, létrehoz egy „Magyar Termékek” menüpontot a Mobil Kisokoson.

Az applikáció Hasznos Magyar Digitális Tartalomként nem csak informálja, hanem el is vezeti az embereket a hazai termékeket áruló piacokra, boltokba vagy egyenesen a magyar termelőkhöz.

A Mobil Kisokossal és a hazai termékeket népszerűsítő kampánnyal, valójában teljesülhet az a szándék, hogy minél többen válasszanak magyar termékeket. Továbbá, a piacokon létrejön a termelők, élelmiszer-előállítók és a fogyasztók közötti közvetlen kapcsolat is, annak köszönhetően, hogy a piacokon lehetőség van kérdezni az árustól, személyes kontaktust kialakítani, esetenként a termékeket is megkóstolni.

Ezért hosszútávon garantálható lenne, hogy az emberek visszatérő vásárlói legyenek a magyar termékeknek.

A Mobil Kisokos alapító-tulajdonosa Erdélyi Márton ezzel hozná helyzetbe a magyar termékeket a külföldi import árukkal szemben, úgy gondolja, ha a belső piacnak köszönhetően megerősödnek a hazai termelők olyannyira, hogy külföldi piacra is exportálhassanak, akkor az Magyarországot is erősebbé teszi.

Ha a külföldi turisták ittlétük során megszeretik a magyar termékeket, akkor könnyen fellelhetik hazájukban is a magyar termékeket, ugyanis a Mobil Kisokossal nem csak Magyarországon találhatók meg a magyar termékek, hanem az egész világon!

Ehhez csupán az szükséges, hogy a magyar termékeket termelők vagy árusítók vegyék fel a Mobil Kisokosra azokat a külföldi helyszíneket is, ahol kapni lehet az általuk készített vagy árult magyar termékeket.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Erdélyi Mártonnak a Mobil Kisokos Alapító-tulajdonosának közleménye:

A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat. A MobilGO-val Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában. Mert a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit.

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress