thumb image

Június közepétől nincs többé roamingdíj az EU-ban

Megszavazta az Európai Parlament csütörtökön a roamingdíjak jövőbeli nagykereskedelmi árairól szóló határozatot – írja az MTI. Tehát az Európai Uniós állampolgárok júniustól a belföldi feltételekkel megegyezően telefonálhatnak, küldhetnek SMS-t és használhatják az adatkeretüket az Európai Unió egész területén.

2017. június 15-től anélkül válthatunk majd utazás közben internetes adatkapcsolatra, hogy félnünk kellene a magas számláktól.  Június közepétől extra költségek nélkül tudnak majd a külföldi turisták is emailezni, navigálni, képeket feltölteni, vagy például Hasznos Magyar Digitális Tartalmak közt böngészni a Mobil Kisokos applikáció segítségével Magyarországon.

Konklúzió

Egyértelművé vált, hogy létszükség Magyarországnak, olyan Hasznos Magyar Digitális Tartalmakat összefogó applikációt bevezetnie és támogatnia, ami a külföldi turisták iránytűje lehet, ami ittlétük során elkalauzolja őket a Magyarországi kiemelt turisztikai desztinációk helyszíneire és a helyszíneket körülölelő vállalkozásokhoz.

Hiszen miután, az európai országokból érkező turisták Magyarországon a hazai díjcsomagban foglalt adatmennyiségüket teljes egészében – extra költségek nélkül felhasználhatják – okostelefonjaikon fognak leginkább tájékozódni. Éppen ezért az okostelefonjaikon keresztül célszerű és költséghatékony elérnünk őket, a hazai turisztikai desztinációinkat legkönnyebben bemutatni és elvezetni hozzá a turistákat így tudjuk.

Természetesen közben a desztinációk vonzáskörzetében fellelhető magyar vállalkozásokról is információt kapnának a turisták, ezzel is költésre ösztönözve őket. Hiszen kínálat nélkül nem lesz kereslet, kínálatot kell nyújtanunk a turistáknak, hogy aztán a magyar gazdaságot még jobban erősítsék ittlétűk ideje alatt azzal, hogy az applikáció használata során megismert magyar vállalkozásoknál költenek.

Egy ilyen Magyarország összes vállalkozását tartalmazó applikáció és a kiemelt turisztikai desztinációk programlehetőségeit, attrakcióit bemutató applikáció, nem csak a külföldi turistáknak nyújtana segítséget a nálunk eltöltött idők során, hanem a magyar lakósságnak is segítene a mindennapjaikban.

Legyen az a helyi étkezdék menü kínálatának megtekintése, vagy éppen egy duguláselhárító kihívása. De ha éppen kiszakadt a gatyánk és gyorsan keresnénk egy közeli szabót, aki orvosolná ezt, arra is tökéletes megoldást nyújt egy ilyen applikáció. Mi több még pontosan a vállalkozás ajtajáig is elvezeti a felhasználóját, úgy hogy mire odaér, az árakról a kínálatról tájékozódni tud, ezzel is erősítve a tudatos vásárlást.

Erdélyi Márton megítélése szerint, nem csak a vállalkozások tennének szert nagyobb bevételre az applikációnak köszönhető nagyobb forgalomból, hanem az applikáció a magyar GDP-re is pozitív hatással lenne.

Emellett az emberek mindennapjait is segítené az applikáció ezzel is hozzá járulva pozitív az életérzésükhöz. Egy ilyen az összes magyar vállalkozásokat tartalmazó applikációval az Európai Unióban egyedülálló teljesítményt érnénk el, nem csak innovációs képességeinkről adnánk tanúbizonyságokat, hanem az egész világ számára útmutatóak lennénk!

A magyar modell célmutató lehetne minden ország számára, hiszen segítségével, a kínálatot eljutatjuk a vevőhöz, mi több el is vezetjük oda, így költést generálunk.

2015 végén a magyar lakosság megtakarításainak 20 százaléka készpénzben pihent, ez összesen 3765 milliárd forint, ha ennek az összegnek egy részét elköltenék az emberek a magyar vállalkozások termékeire és szolgáltatásaira, azzal, hogy a Hasznos Magyar Digitális Tartalmakat megjelenítő applikáció segítségével eljutatjuk a vállalkozások kínálatát az emberekhez legyen az helyi lakos vagy külföldről ide érkező turista, akkor a GDP-t brutális módon megnövelhetnénk.

A magyar gazdaság az Európai Uniós támogatások megszűnése után is növekedne, a belső piac felpörgetésével és a külföldről beáramló turisták költésével.

A Hasznos Magyar Digitális Tartalmaknak köszönhetően a gazdaság még jobban dübörögne, Magyarország még jobban erősödne!

Azt, hogy miért fog feltehetően egyre több turista a hazánkba látogatni azt itt olvashatod.

Azt, hogy miért érdemes a magyar termelőket támogatnunk azt itt olvashatod.

Azt, hogy miért érdemes a hazai kisboltokat támogatni azt itt olvashatod.

Azt, hogy miért érdemes minden vállalkozásnak elérhetőnek lennie a Mobil Kisokoson azt itt olvashatod.

Erdélyi Mártonnak a Mobil Kisokos Alapító-tulajdonosának közleménye:

A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat. A MobilGO-val Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában. Mert a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit.

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress