thumb image

Robban a mobilvilág a közeljövőben

Az okostelefonok 2020-ra általánosan elterjedtek lesznek; az emberek 70 százaléka használ majd okostelefont, és 90 százalékuk lakóhelyét fedi majd le mobil szélessávú hálózat. Az előfizetések száma több mint kétszeresére nő, és eléri a 6,1 milliárdot. 

Az európai országokban az elmúlt két évben csaknem kétszeresére nőtt az okostelefonok penetrációja a háztartásokban. Kelet-Európa fejlődő piacain a háztartásokban megháromszorozódott az okostelefon penetráció. A nagyon fejlett piacokon, mint az Egyesült Királyság vagy Svédország, ez a szám már meghaladta az asztali számítógépekét.

A felhasználók tisztában vannak a jó minőségű kapcsolat előnyeivel, és tudják, hogy a technológia milyen jelentős szerepet játszik az életükben. Az európaiak több mint egyharmada állítja, hogy nagyon fontos számára, hogy bárhol is tartózkodik, elérhesse az internetet.

Éppen ezért:

Versenyhátrányba kerülnek a vállalkozások mobilbarát weboldal nélkül!

A magyar kis-, és középvállalkozásoknak (kkv) csupán fele aktív digitálisan, több mint felének honlapja sincs, ezért a kkv-szektornak a digitális fejlődéssel együtt mobilra optimalizált weboldal létrehozását javasolták a szakértők.

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress