thumb image

MobilGO az app, ami feltette Magyarországot a világ digitalizációs térképére.

Hazánk digitalizációs sikerreceptje a MobilGO applikáció Digitális Magyarország programja.

A MobilGO applikációnak köszönhetően Magyarország is szerepel az online Okos Város példatárban, amely az okos újításokat és megoldásokat mutatja be szerte a világon.

A példatárban Magyarország mellett, olyan városok és országok képviseltetik magukat, mint pl.: Barcelona, London, Isztambul, Szingapúr, Prága, India, Hong Kong, Moszkva Dublin, Tel Aviv, Németország, Washington D.C., Torontó, Madrid, Berlin, Ljubljana, Bécs, Amsterdam, Helsinki, Koppenhága és New York City.

Okos Város példatár 

Erdélyi Márton, a MobilGO applikáció alapító-tulajdonosa úgy döntött, hogy a digitális folyamatok alakítója és nem a trendek követője lesz, ezzel megteremtve a lehetőségét, hogy Magyarország a jövő nyertesévé váljon.

A jövő egyik fő gazdasági tényezője a város. A jövő városa csak a digitális fejlesztésekkel lesz versenyképes. A települések mindennapi életébe olyan digitális megoldásokat kell beépíteni, amik könnyebbé, élhetőbbé, biztonságosabbá teszik az ott élő emberek életét, és segítenek eligazodni a városba látogatóknak.

A MobilGO applikáció Digitális Magyarország programja ezekre a kihívásokra ad hathatós választ.

Magyar nyelven a program 

 Angol nyelven a program 

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress