thumb image

Önkormányzatok DIGITALIZÁCIÓS JAVASLATCSOMAGJA

Elkészült az Önkormányzatok Digitalizációs Javaslatcsomagjának vezetői összefoglalója.

A digitalizáció a gazdaság fejlődésének egyik záloga, ezért nemzetgazdasági szempontból is kiemelt fontosságú, hogy az Önkormányzatok digitalizációs törekvései minél gyorsabban és hatékonyabban valósuljanak meg.

Éppen ezért Erdélyi Márton a MobilGO alapító-tulajdonosa, aktív partneri együttműködésre törekszik a polgármesterekkel és a képviselő testületekkel, és javaslatokat fogalmaz meg a digitális átállás gyakorlati megvalósításához.

A digitalizáció jelenti a következő évtized legnagyobb gazdaságfejlesztési programját, a sikeresség és gyarapodás egyik legfontosabb eszköze.

A Digitalizációs Javaslatcsomagot végrehajtva magyarországi települések a digitális folyamatok alakítói, és nem a trendek követői lesznek.

Összegezve: A Digitalizációs Javaslatcsomagot végrehajtva a magyar településeken, létrejöhetnek az innovációra épülő, digitális fejlesztéseket előtérbe helyező, a lakosság kényelmét szolgáló, produktivitást támogató, foglalkoztatást elősegítő, a vállalkozói kedvet ösztönző, a közbiztonságot javító, a turizmusfejlesztésre is koncentráló Digitális Települések, melyeknek mindenki – aki a digitalizációra fogékony – a nyertesének érezheti magát.

A Digitalizációs Javaslatcsomag Vezetői Összefoglalója ezen a linken letölthető:
https://www.mobilgo.eu/digitalizacios-javaslatcsomag-vezetoi-osszefoglalo.pdf

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress