thumb image

A MobilGO applikáció Vállalkozz Digitálisan Csomagokkal segíti a Magyar Vöröskeresztet.

A MobilGO applikáció a véradások helyszíneinek megjelenítése mellett, Vállalkozz Digitálisan Csomagokkal is segíti a Magyar Vöröskereszt munkáját.

A vállalkozások amikor helyet biztosítanak a véradások lebonyolításához, akkor hozzájárulnak a nemzeti vérkészlet hazai szükségletének biztosításához, ezt a hazafias tevékenységet szeretné meghálálni Erdélyi Márton a MobilGO applikáció alapító-tulajdonosa a Vállalkozz Digitálisan Csomagokkal.

A Vállalkozz Digitálisan Csomagokban a MobilGO applikáció hirdetési felületei vannak egy csokorba szedve, így az egyéni vállalkozóktól egészen a multinacionális vállalatokig, minden vállalkozási forma megtalálhatja a számára megfelelő megjelenési formát. 

A Magyar Vöröskereszt a Vállalkozz Digitálisan Csomagokban szereplő online hirdetési felületeket, azoknak a vállalkozásoknak tudja felajánlani, akik a véradások helyszíneit biztosítják vállalkozásuk székhelyén vagy telephelyén.

Az egyéni vállalkozásoknak Partner, a mikro, – kis- és középvállalkozásoknak Business, Premium, vagy Exclusive, a nagy vállalatoknak Big Pack csomagnak megfelelő online hirdetési felületet biztosíthat a Magyar Vöröskereszt, a véradások helyszínbiztosításáért cserében.Erdélyi Mártonnak nem ez az első társadalmi szerepvállalása, több esetben is támogatta már a közösséget, amelynek tagja. Például az MLSZ által épített futballpályák megjelenítésével a MobilGO applikációban, amivel a gyerekeink, fiataljaink egészségét kívánja megőrizni azzal, hogy a közelükben található sportolási lehetőségre hívja fel figyelmüket. https://www.mobilgo.eu/mlsz 

Emellett Defibrillátor keresőt is tartalmaz a MobilGO, ami a megyei kormányhivatalok népegészségügyi főosztályaival szorosan együttműködve jött létre, mivel hazánkban évente közel 30 ezer ember hal meg hirtelen szívmegállásban, ezért Erdélyi Márton szükségesnek tartotta kiegészíteni a MobilGO applikációt egy defibrillátor kereső menüponttal is. https://www.mobilgo.eu/defibrillator

A MobilGO-ról:

A MobilGO applikáció (iOS, Android) és weboldal (mobilgo.eu) a lakosságot 2012-óta díjmentesen segíti a szolgáltatások és vállalkozások digitális elérésében, emellett a vállalkozásoknak egy jó ár-érték arányú reklám felületet biztosít élénkítve azok működését. A MobilGO-n a felhasználók információt kaphatnak a vállalkozások nyitvatartási idejéről, szolgáltatásairól, a vállalkozást bemutató képekkel és egyéb információkkal együtt.

A MobilGO jelenleg 24 országban 28 nyelven elérhető és több mint 910 000 vállalkozást tartalmaz.

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress