thumb image

Századvég: rengeteg a lehetőség a turisztikában

A Századvég Gazdaságkutató olyan konferenciasorozatot indított el, aminek a célja, hogy fontos gondolatokat indítson útnak – mondta Márton Péter vezérigazgató. Az első konferencia témája a turizmus volt.

Márton Péter: velünk mindenki nyer

A Századvég Gazdaságkutató vezetője szerint az induló konferenciasorozat keretében új felismeréseket, eredményeket és megoldásokat ismertetnek.

Korábban egy interjúban Márton elmondta a rendezvénysorozatról, hogy

miközben prominens előadókat fogadunk, aközben útjára is indítjuk a piac, a gazdaság és a politika felé azokat az új felismeréseket, eredményeket és megoldásokat, amelyekre hónapról hónapra közösen jutunk.”

Ezért lett az esemény szlogenje az, hogy „velünk mindenki nyer”.

Idén várhatóan összesen 12 konferencia kerül megrendezésre, és remélik, hogy a sorozat 2018-ban is folytatódni fog.

A turisztikában a kiváló eredmények ellenére van még előrelépési lehetőség”

– mondta Márton Péter a rendezvénysorozat első állomásának megnyitóján.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Forrás:888.hu

Erdélyi Márton szerint az előrelépési lehetőség, amivel mindenki nyerhet:

Magyarországra az európai biztonság romlása miatt, vélhetően egyre több külföldi turista fog érkezni, a Kormány hazánkat megvédő intézkedéseink köszönhetően a biztonság szigete lett.

Így vélhetően szívesebben fognak ellátogatni hozzánk, mint mondjuk Párizsba, ehhez viszont szükséges egy hazánkat jól bemutató applikáció is, ahol a nevezetességeinket a kiemelt turisztikai desztinációkat bemutathatjuk, a térségükben üzemelő szórakoztató és vendéglátó egységekkel együtt.

Mivel az ország érdeke az, hogy a külföldi turisták, minél több vendégéjszakát töltsenek hazánkban és ezzel arányosan minél többet költsenek, ezért programokra és kikapcsolódási lehetőségekre van szükség. Hogy vélhetően milyenekre kattints ide és nézd meg.

Azonban, ezekről a lehetőségekről informálnunk is kell az embereket, ennek a legkönnyebb és legcélszerűbb eszköze egy Hasznos Magyar Digitális Tartalmakat megjelenítő applikáció.

Elkerülve ezzel a környezetet terhelő és szennyező papíros alapanyagot, emellett mindig frissen és naprakészen tarthatóak a turista helyszínek ajánlatai, bármi nemű változás van, egyből teljes körűen módosítani tudja, a helyszínt üzemeltető személy, egy egyszerű ügyfélkapun keresztül. Magyarország egy ilyen applikációval úgy lenne a leginnovatívabb, hogy közben a legkörnyezetkímélőbb is egyben.

Az applikáción Magyarország összes vállalkozásának elérhetőnek kell lennie, így még jobban költésre ösztönöznénk a turistákat, hiszen amiről nem tudnak, oda nem is akarnak elmenni, ahhoz, hogy kereslet legyen, a kínálattal kell megismertetnünk az embereket.

Egy példa erre: lehet, csupán egy dohányboltot keresnek az applikáció segítségével a turisták, de a helyzetfelismerő applikáció, az időjárásnak és napszaknak megfelelően, nyáron a 30 fokban, ajánl egy közeli fagylaltozót és az applikációba épített útvonaltervezőnek köszönhetően, el is vezeti a helyismerettel nem rendelkező turistát a fagylaltozóba, miközben láthatja a fagylaltozó árait és egyéb a kínálatait is.

Ugyan nem volt rá igény, mert a felhasználó csupán dohányboltot keresett, azonban mégis egy kitűnően hatékony innovatív árukapcsolással igényt teremtettünk, elértük azt, hogy még többet költsenek hazánkban.

Egy ilyen applikáció alkalmazásával Magyarország még népszerűbb turista paradicsommá tennénk, és növelnénk a turisták vendégéjszakáinak számát és a költésük mértékét is. Mindemellett hazánk Európában, sőt a világon első lenne a vállalkozások on-line elérhetőségében is, ugyanis ebben még egyelőre igencsak sereghajtóak vagyunk.

Ezzel a megoldással, a hazai vállalkozások is jelentős többletbevételhez jutának, – ezzel együtt a központi költségvetés is – ahogy fentebb kifejtettem már az emberek, amiről nem tudnak, azt nem is akarják, azonban ha a hazai vállalkozások el tudnak könnyen jutni az emberek okostelefonjaira, akkor a szolgáltatásaikra könnyebben felhívhatják a figyelmet és ezáltal költést generáltathatnak.

Egy ilyen Hasznos Magyar Digitális Tartalmakat megjelenítő applikációval mindenki nyer, nyer a külföldi turista, nyer a magyar ember is, hiszen az applikáció segítségével egy kézben elfér Magyarország összes vállalkozása és azok kínálatai, nyernek a vállalkozások is, mert költésre tudják náluk ösztönözni az embereket, nyer Magyarország is, hiszen nőni fog a GDPje.

Magyarország jó hírnevét egy ilyen kitűnő innovatív applikációval érdemes öregbíteni!

Ha tetszett, oszd meg:
ErdélyiPress

ErdélyiPress